(Video) Seakan-akan Meratapi Pemergian ‘Sahabat’, Aksi Kucing Ini Mengiau Sedih Buat Netizen Sebak

Siapa yang ada membela kucing di rumah, pasti sudah cukup ‘kenal’ dengan ragam dan perangainya dari pagi hingga ke malam. Tapi sekiranya si comel itu mati, insan pertama yang pasti akan menangis kesedihan ialah tuannya sendiri.

Mana tidaknya, mereka sudah hidup bersama seperti anak kandung sendiri sejak sekian lamanya, tiba-tiba sakit dan akhirnya mati meninggalkan tuannya seorang diri.

Namun apa yang dirakam dalam video ini memang menyentuh hati kita semua. Berdasarkan video yang dimuat naik oleh pemilik akaun TikTok Im Penny ini, seekor kucing dipercayai telah menghembuskan nafasnya yang terakhir.

Bagaimanapun apa yang membuatkan situasi itu sebak adalah terdapat seekor lagi kucing yang mengiau sedih meratapi kematiannya. Jika dilihat pada riak matanya, besar kemungkinan kucing ini terlalu sedih melihat rakannya kaku dan ‘pergi’ di depan matanya sendiri. Mari tonton video ini.

“Dia meratap dan berharap temannya itu kembali, anda rasa apa yang dia fikirkan?”

@sunday2021i

He wailed and hoped his companion would come back,What do you think he is thinking now? #fyp #pet #cat #cry

♬ Love Is Gone (feat. Dylan Matthew) (Acoustic) – SLANDER, Dylan Matthew

Rakaman sebak ini tular dan mendapat maklum balas hiba daripada kalangan netizen. Ramai yang turut bersedih atas pemergiannya itu.

 

 

 

 

Sumber: TikTok

The post (Video) Seakan-akan Meratapi Pemergian ‘Sahabat’, Aksi Kucing Ini Mengiau Sedih Buat Netizen Sebak appeared first on Siakap Keli.
Post a Comment

0 Comments