(Video) Lebih 3 Juta Tontonan, Lelaki Ini Nikahi Isteri Tanpa Tahu Wajah Sebenar Yang Berpurdah

Sewaktu bercinta, kebanyakan pasangan sudah biasa menunjukkan kemesraan melampau sampai mengalahkan orang yang sudah berkahwin.

Namun, ada juga yang sangat menjaga batas pergaulan dalam perhubungan sehingga kedua-duanya disatukan sebagai suami isteri seperti perkongsian oleh Siti Rahmawati menerusi akaun TikTok.

Wajah wanita ini langsung tidak pernah dilihat oleh suaminya sebelum mereka bernikah. Suaminya hanya mengetahui bagaimana rupa paras isteri ketika mereka sudah sah bergelar pasangan yang halal.

Menurut Siti Rahmawati, dia yang merasakan tidak cantik seperti wanita lain sempat bertanya kepada suaminya setelah mereka bernikah adakah lelaki itu menyesal mengahwininya. Suaminya menjawab tidak dan memuji kecantikan isterinya itu.

@amah_sitirahmawati

Jomblo jangan lihat sampai akhir 🙈#fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #fyp #BertualangRasa #YogurtBikinSeger #cucokcucucimory

♬ DJ BABY FAMILY FRIENDLY BY DJ OPUS – Afganraihan

Semua wanita itu ‘cantik’ di mata orang yang tepat

@amah_sitirahmawati

Tag pasangan kalian 🙇‍♀️ semoga dia orang yg tepat #soksokan #fyp #foryou #fypシ゚viral #TerimaKasihPahlawanHebatku #PedasnyaNaikLevel #voiceeffects

♬ BGC Drama Effect – whozmanzz

Video tersebut meraih 3.2 juta tontonan oleh warganet dan turut dibanjiri oleh ribuan komen yang mengucapka tahniah di atas perkahwinan mereka.

Sumber: TikTok amah_sitirahmawati

The post (Video) Lebih 3 Juta Tontonan, Lelaki Ini Nikahi Isteri Tanpa Tahu Wajah Sebenar Yang Berpurdah appeared first on Siakap Keli.
Post a Comment

0 Comments