Selalu Terlupa Letak Barang Kat Mana? Wajib Beli Alat Ini, Boleh Cari Barang Hilang Guna ‘Smartphone’ Je

Mesti ramai yang pernah mengalami penyakit “terlupa” dalam situasi yang cemas kan. Contohnya tanpa sengaja terlupa bila terakhir kita letak dompet, kunci kereta atau barang peribadi kita kan? Lepas itu mulalah nak cemas satu rumah.

Tetapi bila korang kenal ‘barang’ ni, confirm penyakit lupa tu boleh hilang. Mana taknya, kalau barang hilang, kita boleh ‘missed call’ je.

Seperti yang dikongsikan oleh pengguna Twitter ini, Mir menunjukkan satu video daripada aplikasi Tiktok tentang satu alat yang boleh digunakan semasa barang hilang. Alat teknologi ini akan berhubung dengan telefon pintar untuk mengesan barang yang hilang.

Lepasni dah tak menggelabah dah kalau barang tercicir ke tak ingat letak mana ke sebab….

In case korang nak beli, boleh try chekcout dekat sini.

Jadi, sekarang dah boleh guna ayat “barang aku hilang, cuba missed call”.

Sumber: Twitter Mir

The post Selalu Terlupa Letak Barang Kat Mana? Wajib Beli Alat Ini, Boleh Cari Barang Hilang Guna ‘Smartphone’ Je appeared first on Siakap Keli.




Post a Comment

0 Comments