(Video) Tak Sabar Nak Menggelongsor, Sampai Tertinggal ‘Member’ Kat Belakang

Taman tema air merupakan tempat pilihan ramai untuk aktiviti bersuka ria bersama rakan-rakan dan kaum keluarga. Pelbagai aktiviti dan permainan menyeronokkan disediakan.

Tambah-tambah lagi apabila melakukan aktiviti permainan water slides juga sentiasa dipenuhi suara-suara sorakan dan jeritan pengunjung yang seronok di bawa arus air deras.

Namun, tular satu video membuatkan ramai ‘keras perut’ dengan gelagat dua remaja lelaki semasa menaiki ‘water slides’ tersebut.

“Aku geram tak abis lagi dengan driver depan ni”

Dalam video yang berdurasi 20 minit tersebut menyaksikan gelagat ‘penumpang’ ditinggalkan oleh pemandu hadapan sejurus turun dari gelongsor air tersebut. Paling melucukan apabila pemandu pelampung tersebut seakan tidak perasan rakannya tidak sempat menaiki pelampung tersebut.

Penonton yang tengok video ini pasti akan terbahak melihat insiden lucu tersebut.

 

Sumber: Twitter Mancak

The post (Video) Tak Sabar Nak Menggelongsor, Sampai Tertinggal ‘Member’ Kat Belakang appeared first on Siakap Keli.




Post a Comment

0 Comments