(Video) Tak Mahu Ditinggalkan Di Rumah, Pelajar ‘Terpaksa’ Sorok Kucing Miliknya Dalam Laci Meja Kelas Ketika Belajar

Detik mulucukan apabila seekor kucing berusaha sedaya upaya agar tidak tertangkap setelah pemiliknya menyelinap dan membawanya bersama ke kelas di China.

Rakaman klip viral itu menunjukkan seekor kucing Munchkin yang berusia satu tahun,vjenis baka yang terkenal dengan kaki pendeknya, ‘diam-diam’ berbaring di dalam meja dan melihat sekeliling, nampaknya seperti cuba bersembunyi dari pensyarah.

Wen, pemilik haiwan kesayangan itu, memberitahu MailOnline bahawa dia harus membawa kucingnya ke kelas setelah kucing peliharaan itu tidak akan membiarkannya meninggalkan rumah tanpanya. Pelajar universiti dari bandar Xi’an di barat laut China itu mengatakan bahawa dia bersiap untuk kelas pada hari Jumaat pagi ketika haiwan kesayangannya, Ba Dun, mulai meringkuk ke arahnya.

“Ba Dun terus memeluk kaki saya dan kelihatan sangat sedih kerana dia mahu saya tinggal bersamanya,” kata Wen kepada MailOnline.
“Tetapi saya dah terlambat untuk ke kelas. Saya tidak mahu mengecewakannya sehingga saya terpaksa membawanya ke kelas,” tambahnya.

Berkat keterampilan rahsia Ba Dun, pensyarah tidak menyedari sesuatu yang aneh pada masa itu dan hanya mendapat tahu setelah rakaman klip tersebut menjadi viral.

Momen melucukan itu telah mengumpulkan lebih dari 300 juta tontonan setelah Wen berkongsi video tersebut di Douyin, TikTok China pada hari Ahad.

Seorang penonton berkata: “Ya Tuhan, adakah dia menyedari betapa comelnya dia?”
Pengguna lain menjawab: ‘Lihatlah mata besar yang ingin tahu itu! Dia juga belajar dengan bersungguh-sungguh. ‘

Sumber : Dailymail.com

The post (Video) Tak Mahu Ditinggalkan Di Rumah, Pelajar ‘Terpaksa’ Sorok Kucing Miliknya Dalam Laci Meja Kelas Ketika Belajar appeared first on Siakap Keli.
Post a Comment

0 Comments