Remaja Dilapor Maut, Disambar Petir Ketika Leka Main ‘Game’ Di Telefon Tengah Caj Ketika Hujan Lebat

Seoramg remaja dilapor maut setelah disambar petir ketika leka bermain game atas talian di telefon bimbit bersama-sama rakan-rakanya di sebuah warung ketika hujan lebat, dalam kejadian yang berlaku di Jawa Tengah.

Menurut laporan Tribun News, mangsa yang meninggal merupakan seorang remaja yang masih bersekolah.

Lapor portal berita berkenaan lagi, mangsa awalnya memaklumkan kepada orang tuan yang dia mahu keluar bertemu dengan rakan-rakanya di sebuah warung berdekatan kampung mangsa.

Ketika di warung berkenaan, mereka meluangkan mangsa bermain permainan atas talian di telefon masing-masing ketika hujan lebat melanda kawasan tersebut. Manakala mangsa bermain melalui telefonnya yang sedang dicaj.

Secara tiba-tiba, terdengar satu panahan petir dan menurut rakan-rakan mangsa mereka melihat mangsa terkena panahan petir dan terpelanting dari tempat duduknya.

Kemudian, rakan-rakan mangsa dan pemilik warung yang terkejut menghampiri mangsa dan mendapati remaja berkenaan tidak sedarkan diri.

Mangsa dilaporkan maut dan terdapat kesan luka terbakar pada jasadnya.

Sumber: Tribun News

The post Remaja Dilapor Maut, Disambar Petir Ketika Leka Main ‘Game’ Di Telefon Tengah Caj Ketika Hujan Lebat appeared first on Siakap Keli.
Post a Comment

0 Comments