Majikan Ni Nak Kongsi Rezeki Kepada 50 Orang Sempena Hari Jadinya

Masihkah anda ingat dengan majikan baik hati yang hadiahkan kereta untuk stafnya yang cemerlang pada bulan lalu?

Rasanya kalau kita pun kat tempat staf tu, mesti rasa seronok sangat sebab hasil usaha keras kita betul-betul dihargai.

Apatah lagi hadiah yang diberikan itu sangat bermanfaat untuk kehidupan seharian kita.

Baca: Terharu Kegigihan Pekerja, Majikan Ni Hadiahkan Kereta

Kali ini, majikan yang sama nak berkongsi rezeki bernilai RM10,000 kepada 50 insan-insan terpilih pula.

Sambut ‘birthday’ sambil kongsi rezeki

Tahu tak, majikan tersebut yang juga pengasas syarikat minuman jus kesihatan, Mutyara iaitu Puan Tya Arifin akan menyambut ulang tahun kelahirannya pada 22 Oktober ini.

Difahamkan, sambutan hari lahirnya akan diadakan dalam sebuah majlis makan malam eksklusif.

Gambar sekadar hiasan.

Namun menariknya di sini, majlis makan malam yang bertemakan alam ‘Fairy Tales’ tu bukan semata-mata untuk dirinya saja, tapi ia juga bertujuan untuk meraikan peminat-peminatnya yang setia menggunakan produknya selama ini.

Sebagai tanda penghargaan, di sinilah terletaknya ‘rezeki’ bernilai RM10,000 yang ingin dikongsi bersama kepada 50 insan istimewa tadi.

Beli & Menang FESTYA 22.10

View this post on Instagram

Masa yang dinantikan sudah tiba!Khabaran gembira buat kalian semua. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ JENG, JENG, JENG! Yeahhh! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Minum Mutyara dan anda berpeluang untuk menikmati makan malam bertemakan alam Fairy Tales bersama Founder Mutyara @tyaarifinnw serta menangi hadiah bernilai sehingga RM10,000. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FESTYA 22.10 Tempoh Penyertaan: 22/9-22/10/2020 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hanya Beli 2 Botol Mutyara dan ke atas, kalian bakal menghadiri "MAKAN MALAM bersama TYA ARIFIN” dan layak memenangi hadiah-hadiah istimewa! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LANGKAH 1 BELI sekurang kurangnya 2 Botol Mutyara dan ke atas ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LANGKAH 2 WHATSAPP resit belian ke nombor 018-2789277 (Admin Putri) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 50 orang bertuah bakal mendapat JEMPUTAN ke MAJLIS MAKAN MALAM bersama PUAN TYA ARIFIN ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Berpeluang untuk memenangi hadiah menarik ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔Smartphone ✔TV ✔Barang Kemas ✔Ipad ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tunggu apa lagi..ayuh segera buat pembelian Jus Mutyara sekarang! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Mutyara #TyaArifin #BidadariMutyara #WanitaMutyara #FairytaleMutyara #FestyaCelebration #Celebration #FairyTales

A post shared by Mutyara HQ (@mutyarabeauty) on

Bersempena dengan majlis Makan Malam Bersama Tya Arifin, Mutyara pada kali ini menganjurkan peraduan ‘Beli & Menang FESTYA 22.10’.

Rezeki RM10,000 itu akan dikongsikan kepada pemenang bertuah dalam bentuk hadiah-hadiah menarik seperti televisyen, iPAD, barang kemas dan juga smartphone.

Gambar: Mutyara
Gambar: Mutyara
Gambar: Mutyara

Peraduan ini mudah, anda hanya perlu beli sekurang-kurangnya dua botol minuman jus Mutyara sahaja. Tapi kalau beli lebih, lagi bagus.

Bagi melayakkan anda terpilih untuk dijemput khas ke majlis makan tersebut, anda hanya perlu ikuti dua langkah ini saja:-

Langkah 1: Beli sekurang-kurangnya dua botol dan ke atas

Langkah 2: Hantarkan gambar resit sebagai bukti pembelian ke admin Mutyara melalui WhatsApp di talian 018-2789277 (Putri)

Selepas mengikuti kedua-dua langkah di atas, 50 insan bertuah seperti yang dijelaskan tadi akan dijemput khas ke Majlis Makan Malam Bersama Tya Arifin pada 22 Oktober nanti.

Siapa tahu hanya dengan bermodalkan sekurang-kurangnya RM136 untuk dua botol Jus Mutyara Gugusan Sumatra ini, anda boleh dapat durian runtuh RM10,000 pula nanti.

Bukan saja dapat hadiah, malah kebaikan minuman jus itu sendiri juga bakal anda peroleh seperti menambahkan tenaga, memperbanyakkan susu badan dan merawat dalaman wanita seperti bantu atasi masalah senggugut, kitaran haid, sembelit, keputihan dan sebagainya.

Dalam masa sama, ia juga mengekalkan kecantikan luaran dan dalaman anda seperti berat badan ideal, bertindak sebagai agen anti-penuaan, menganjalkan aset wanita dan merapatkan kawasan intim.

Pendek kata, hadiah dapat, makan malam ‘grand’ dapat, kesihatan pun dapat.

Jadi, jangan tunggu lagi. Hubungi HQ Mutyara di talian 012-579 9901 atau layari laman sesawang www.mutyara.com serta boleh ikuti media sosial Facebook dan Instagram Mutyara.

Dapatkan jus minuman Mutyara anda sekarang. Mana tahu anda terpilih?

The post Majikan Ni Nak Kongsi Rezeki Kepada 50 Orang Sempena Hari Jadinya appeared first on Siakap Keli.
Post a Comment

0 Comments