(Video) Gara Gara M4buk ‘Gam’ Lentok Ke Kiri,Ke Kanan Sekali Landing Tengah Jalan

Tidak tahu apa puncanya, sebuah motosikal dikatakan ditunggang seperti orang mabuk apabila terhuyung-hayang dari kiri ke kanan jalan raya. Kejadian itu berjaya dirakam dan telah dimuat naik menerusi Twitter Hakim.

Disebabkan cara penunggang tersebut jatuh di tengah pembahagi jalan secara terbaring dan motosikalnya masih tegak berdiri, rata-rata netizen terhibur. Hal ini kerana kejadian seperti itu jarang berlaku. Turut dikatakan bahawa penunggang motosikal itu dalam keadaan selamat.

Dia Dah Auto Baring

Vide0 Memang lentok habis

Rakaman video tersebut berjaya dirakam seorang penumpang kereta yang berada di belakang motosikal berkenaan. Motosikal yang ditunggang seorang lelaki itu dikatakan seperti tidak stabil kerana sering ke kiri dan ke kanan jalan raya.

Cubaan pemandu kereta untuk membunyikan hon supaya dapat menyedarkan si penunggang itu tidak berjaya.

Sebelum tiba di sebuah persimpangan lampu isyarat, penunggang motosikal berkenaan jatuh di tengah pembahagi jalan secara terbaring. Namun yang peliknya, motosikal tersebut tidak terjatuh.

Landing dia memang terbaik

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Yang baik baik je. Terima Kasih.

Sumber : ohbulan

The post (Video) Gara Gara M4buk ‘Gam’ Lentok Ke Kiri,Ke Kanan Sekali Landing Tengah Jalan appeared first on News Viral.
Post a Comment

0 Comments