Foto Kucing Dengan Wajah Sedih Mengintai Dari Bumbung Curi Perhatian Netizen

Sekiranya ada satu perkara yang lebih disukai oleh warganet daripada kucing, ia mestilah kucing dengan ekspresi wajah yang tidak biasa dilihat atau memiliki tanda yang unik. Tular beberapa keping foto kucing mempunyai tanda di wajahnya yang membuatnya kelihatan sedih secara kekal, dan sebenarnya kelihatan sangat comel.

Seorang pengguna TikTok dengan nama Simpson Xin adalah orang yang pertama berkongsi video anak kucing yang kelihatan unik di media sosial. Dia melihatnya berkeliaran di jalan-jalan di Shanghai, tempat dia tinggal.

Video kucing yang pertama dikongsinya itu  mendapat tontonan yang luar biasa setelah mencapai 2 juta tontonan.

Seorang pengulas menunjukkan fakta bahawa “kucing itu adalah emoji kehidupan nyata!”, Yang dia lakukan ketika anda memikirkannya. Pengulas lain agak prihatin terhadap kesejahteraan kucing dan memberi komen: “Apa yang terjadi kepada anda? Kenapa anda kelihatan sedih! ”

Banyak komen dai warganet menyatakan keprihatinan mereka terhadap kucing, yang kelihatan kekurangan zat makanan dan kehilangan tempat tinggal. Xin segera meyakinkan mereka bahawa kucing yang kelihatan grumpy itu dijaga. Oleh itu, tentu saja. Wanita baik itu mengunjungi kucing setiap hari untuk membawanya makanan dan air. Malangnya itulah yang paling boleh dia lakukan. Xin sudah mempunyai kucing di pangsapuri kecilnya di Shanghai dan tidak mempunyai ruang untuk yang lain.

Adakah anda mengenali sesiapa yang tinggal di Shanghai? Beri tahu mereka tentang kucing ini dan mungkin mereka dapat membantunya mendapatkan rumah.

Sumber: Goanimals.co

The post Foto Kucing Dengan Wajah Sedih Mengintai Dari Bumbung Curi Perhatian Netizen appeared first on Siakap Keli.
Post a Comment

0 Comments