Gosip berpisah belum reda lg kali ni Laudya Cynthia Bella jadi perbualan warganet lagi. Rupanya dalam diam dia nak jual rumah dengan harga 3.6 juta gara gara dah muflis.

Ketika ini kisah rumah tangga pelakon cantik Laudya Cynthia Bella dan suami Engku Emran terus menjadi topik perbualan hangat peminat di Indonesia.

Menerusi laporan Tribunnews, Laudya dikatakan tidak lagi tinggal sebumbung bersama suaminya dan kini sedang dalam proses menjual kediaman mereka yang terletak di Jakarta Selatan.

Ada Gosip untuk berpisah belum reda lagi kali ni Laudya Cynthia Bella jadi perbualan warganet lagi. Rupanya dalam diam dia nak jual rumah dengan harga 3.6 juta gara gara dah muflis.

Malah, khabar angin mendakwa dia terpaksa menjual rumah tersebut kerana sudah muflis. Sementara itu, jiran tetangga di kawasan perumahan tersebut memberitahu mereka ada melihat beberapa orang calon pembeli meninjau kediaman berkenaan.

Laudya berkahwin dengan Engku Emran 8 September 2017 di Kuala Lumpur. Difahamkan kediaman mewah itu dijual dengan harga kira-kira RM3.6 juta.

Ada beberapa orang datang tengok. “Kelmarin saya dengar anak Presiden Indonesia, Pak Joko Widodo… tapi tak jadi, halamannya kecil,” kata Titi Hayati menerusi Youtube Indosiar.

Dalam pada itu, seorang lelaki yang diberi tanggungjawab melakukan pengubahsuaian kediaman Laudya enggan mengulas lanjut mengenai berita tersebut. “Kalau fasal dia bankrap itu saya kurang tahu,” katanya yang hanya mengikut arahan memperbaiki kediaman tersebut.

Sumber : Buletin

The post Gosip berpisah belum reda lg kali ni Laudya Cynthia Bella jadi perbualan warganet lagi. Rupanya dalam diam dia nak jual rumah dengan harga 3.6 juta gara gara dah muflis. appeared first on News Viral.
Post a Comment

0 Comments