[Video] Update Kes Tend4ng Rider Wanita Food Panda; Repot Polis Ditarik Balik Kerana..

Semalam viral di laman sosial media tentang sebuah video di mana seorang lelaki Cina telah mengasari seorang ‘rider’ sebuah syarikat penghantaran makanan online.

Dalam rakaman video tersebut, lelaki itu dilihat telah beberapa kali menend4ng perempuan tersebut hingga terjatuh..

 

Dan ini video kedua pula yang  dirakam oleh saksi kejadian, memperlihatkan lelaki tersebut yang dipercayai berbangsa Cina, dikatakan cuba untuk melarikan diri selepas didapati menend4ng rider wanita berkenaan.

Lokasi kejadian berlaku di sebuah restoran, dapat kita perhatikan di hujung video kedua itu, sekumpulan rider Foodpanda sedang menunggu di luar.

 

Dan mengikut update terbaru daripada akak foodpanda yang kena ter4jang tu, rupanya akak ni dah tarik balik repot. Sebab cina ni nak repot geng2 foodpanda yang lain u.gut dia. Akak ni tak nak tengok kawan2 sekerja dia susah. Dia sanggup bek0rban…

Tapi kalau benar d4kwaan akak food panda tu, boleh ke polis tu ‘setel’ masalah macam tu je tanpa ambil apa-apa tindakan undang2? Semoga perkara ni dapat diselesaikan dengan cara yang lebih baik mengikut lunas undang2.

 

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Yang baik baik je. Terima Kasih.

Sumber : Islamikmedia




Post a Comment

0 Comments