Neelofa Pun Suka Pakai, Siap Boleh Menang Hadiah Raya RM10 Juta Ringgit Setiap Hari

Berita baik buat pencinta gajet

Oppo Reno3 Series secara rasminya dah mendarat di Malaysia. Dilengkapi dengan kamera belakang 64MP, OPPO Reno3 Series satu lagi ‘device’ terunggul untuk pengalaman photography terbaik yang hanya kompak sebesar tapak tangan. Senang cerita, semua benda ada.

Sebelum panjang lebar, jangan lupa tonton siaran langsung di Facebook OPPO, YouTube channel, TV3 atau TV8 dan media platform lain untuk berpeluang memenangi 15 unit OPPO Reno3 ni.

OPPO kali ini membawakan sekali lagi variasi peranti terbaik keluaran mereka yang akan diberada di pasaran pada 12 Mei ini.

Tengok gambar je dah terpegun, belum jumpa depan-depan

OPPO Reno3 Series memuatkan lubang ‘dual’ kamera pada skrin Super AMOLED, ia didatangkan dengan kamera depan 44MP ultra-high pixel dan 2MP kedalaman lensa kamera. Kedua-dua ciri-ciri ini menjadikan ia memiliki kamera dengan kedalaman tepat serta mampu memberikan ultra-clear selfies terbaik. Ia dalam masa sama mengekalkan kecantikan semulajadi penggunanya walaupun dalam persekitaran terlalu terang.

Gambar tetap onzs walau dalam gelap

Selain itu, ia turut memperkenalkan dual lens bokeh baru dengan dual camera algorithma yang direka untuk mencapai kesan binocular bokeh serta menghasilkan latar belakang gradients.  Ultra Night Mode Selfie juga ditempatkan pada kamera hadapan yang menggabungkan AI Noise Reduction dan Highlighting Algorithm yang memberikan OPPO Reno3 ini keistimewaan menjadikan gambar lebih terang walau pada tetapan bercahaya rendah.

Kira tak payah risaulah duduk dekat ceruk mana pun, gambar tetap onz sebab kamera dia memang puas hati.

Selain Reno3, OPPO A92 kalau tengok design dan viral sebelum ni nampak lebih fresh dan katanya features dia lagi best.

Menempatkan 48MP kamera utama, OPPO A92 mempunyai ciri high-image resolution yang tinggi, mampu mengambil gambar yang lebih terperinci dan jelas. Paling best, Aperture F1.7 yang besar boleh menangkap lebih banyak cahaya sehingga membuatkan gambar yang diambil pada waktu malam mahupun siang tetap cerah dan terang.

Skrin besar, puas sikit nak main game

Selain tu, kita tengok pulak skrin dia yang penuh ni. Skrin yang digunakan adalah daripada  jenis 1080P Neo-Display dengan nisbah skrin-ke-badan berultra tinggi tinggi sehingga 90.5%.  Seronok guna ni masa main game atau tengok video. Ukuran skrin 6.5 inci dan Resolusi skrin pada 2400 x 1080 pixel dan kepadatan pixel 405 PPI yang memberi paparan sangat jelas kepada si pemakai.

Jatuh cinta pandang pertama

Sekali lagi, rasa macam memang jatuh hati pandang pertama sebab rekaan dia fresh. Bila pegang rasa macam mahal, sangat-sangat eksklusif.  Menerapkan rekaan bentuk buruj yang diilhamkan dari kawasan kutub, A92 persis pergerakan perubahan langit dari siang ke malam dengan kehadiran galaksi Bima Sakti dan kecantikan Aurora pada malam yang sunyi.

Inspirasi negara kutub

Ditambah pula, Keempat-empat kamera belakang digabung dan disusun membentuk huruf C. Sepanjang garis cahaya yang berkilau dengan setiap gerakan, ia membentuk buruj seperti sinaran di langit yang mengagumkan.  Reka bentuk 3D Quad-curve, kelengkungan OPPO A92 dibahagian belakang dioptimumkan dengan sangat hebat, memberikan rasa halus dan pegangan ergonomik. Ia hadir dengan warna seksi; Twilight Black dan Shining White.

Kalau dah rasa menggigil tak sabar nak beli, boleh dapatkan dapatkan melalui online di:

Panjang lebar explain dekat korang kalau tak beli saje je lah sebab sempena hari raya yang kunjung tiba ni, OPPO beri peluang kepada semua pelanggan dengan hadiah wang yang bernilai lebih RM10 juta ringgit!

Macam mana mana nak menang hadiah tu? Caranya mudah, korang hanya perlu:

  • Beli OPPO A Series dan bawa pulang OPPO Backpack secara percuma bernilai RM199.
  • Beli OPPO Reno Series dan dapat OPPO Enco 31 secara percuma bernilai RM259.
  • Beli OPPO Find X2 Series dan dapat dapat OPPO Enco secara percuma bernilai RM499.
  • Semua pelanggan berpeluang memenangi hadiah percuma seperti diatas dengan pembelian daripada OPPO Concept Store, Authorised Dealer Store, OPPO Official Website, E-commerce Partner, Telco Partner, Chain Store Partner.

Diskaun sehingga RM200, rugi tak beli

Tawaran menarik untuk korang yang berminat nak beli OPPO A9 dan OPPO Reno 2 daripada 9 Mei sampai 31 Mei sebab ada diskaun sehingga RM200 untuk OPPO A9 2020 dan potongan sebanyak RM100 untuk OPPO Reno2. Banyak tu.

Okay, okay ini best. OPPO nak bagi diskaun untuk setiap pembelian OPPO A92. Jimat RM50 tau. Duit tu boleh buah beli makan ayam kepci. Berbaloi kan?

Korang boleh beli promo code eksklusif daripada online atau offline platform. Caranya mudah je.

  1. Klik link ni dan daftar https://ift.tt/3bcDWe1
  2. SMS akan diterima dalam masa 24 jam.
  3. RM50 kod promo boleh digunakan di www.oppo.com.my
  4. Tawaran hanya sah digunakan untuk OPPO A92 dari 4 Mei sehingga 31 Mei 2020.

Untuk dapatkan kod secara offline, korang boleh:

  1. Kunjungi mana-mana OPPO brand store (177 buah di seluruh negara) dan pamerkan peranti telefon jenama OPPO kepada pekerja bertugas.
  2. Korang akan dapat diskaun RM50 in-store.
  3. Pekerja bertugas akan bantu korang untuk download MY OPPO apps dan daftar sebagai ahli OPPO.

Dah cakap pasal peranti terbaik dan diskaun berbaloi, OPPO nak bagi lagi 100 hadiah kat korang hanya dengan tengok je dorang live. Caranya mudah, hanya dengan membeli mana-mana peranti jenama OPPO dari 9 Mei hingga 31 Mei, korang layan untuk join dan menang.

Tengok live je boleh menang cash back 100%

Apa kata lepas berbuka puasa tu, sambil-sambil tunggu terawih korang boleh saksikan live cabutan bertuah melalui Facebook OPPO Malaysia dari 11 Mei sehingga 31 Mei pada jam 8 malam setiap hari dengan variasi hadiah seperti 100% Cash Back untuk hadiah utama, 30 buah OPPO W31 bernilai RM259 untuk hadiah kedua atau Fujifilm Instant Printer bernilai RM548 dan 60 baucer e-wallet untuk hadiah ketiga bernilai RM30.

via GIPHY

Hadiah utama 100% Cash Back bermaksud kalau korang beli OPPO FindX2 Pro pada harga RM4599, OPPO akan memulangkan kembali wang korang sebanyak RM4599. Maksudnya dapat free la! Best kan?

Untuk join live draw ni, korang hanya perlu download aplikasi MY OPPO, klik pada banner dan isi maklumat diri, kemudian korang akan terima SMS untuk nombor bertuah. Senang je.

Jangan lupa, stay tuned setiap jam 8 malam di Facebook OPPO

Kalau nombor korang bertuah, cepat-cepat screenshot dan komen ‘I’m lucky winner of…’ dan dapatlah korang hadiah tu. Mintak-mintak dapat 100% cash back tu kan?

Caranya mudah, hanya dengan membeli mana-mana peranti jenama OPPO dari 9 Mei hingga 31 Mei, korang layan untuk menang!

Untuk sebarang maklumat lanjut bagi pembelian barangan jenama OPPO layari www.oppo.com.my

The post Neelofa Pun Suka Pakai, Siap Boleh Menang Hadiah Raya RM10 Juta Ringgit Setiap Hari appeared first on Siakap Keli.




Post a Comment

0 Comments