‘4 Tahun Sbg Kekasih,3 Tahun Halal.Fuh Dah 7 Tahun’ Nora Danish Rai Ulang Tahun Perkahwinan Dirmh,Harmoni Dgn Anak Anak

Pejam celik pejam celik, hari ini genaplah usia perkahwinan pelakon popular, Nora Danish dan suami, Mohammad Nedim Nazri yang ke tiga tahun.

Sempena hari bermakna itu, Nora ada memberi dedikasi khas buat suaminya itu di laman Instagram. Menurut Nora, dia berterima kasih kepada Nedim kerana selalu bersabar dan sentiasa memberikan semangat saat dirinya bersed1h.

View this post on Instagram

 

Happy 3 years baby! 4 years as gfbf + 3 halal, fuhhh 7years u mengadap I sayang…. hahaha
Thank you my love for putting up with my mood swings and for always lifting up my mood when I feel down. Susah task tu! But u handle it well hehe. Lagi lagi tengah MCO ni, gosh. I’m actually running out of words to say cuz for almost 14 days we mengadap muka each other 24/7 , compliment each other , cook together , pubg together , tiktok… je belum . & we are lucky too, cuz on our anniversary this year we have all of our kids here with us. Syukur ya Allah. Now , Here’s to growing old together, hand in hand , being each other’s partner in crime. Happy Anniversary, dear husband. I love u so much & I still adore u Sama Mcm masa we first met. InsyaAllah We celebrate again next year. Love ya daddy neyney. #neno3rdyearanniversary #blessed

A post shared by Mrs Nedim (@noradanish) on

“Happy 3 years baby! 4 years as bfgf dan 3 halal, fuhhh 7 years you mengadap I sayang…hahaha.

“Thank you my love for putting up with my mood swings and for always lifting up my mood when I feel down.

“Susah task tu! But you handle it well hehe. Lagi-lagi tengah MCO ni gosh,” tulisnya.Dalam pada itu, pelakon filem Bukan Cinta Malaikat itu turut meluahkan rasa syukur kerana dapat menyambut ulang tahun perkahwinan bersama-sama anaknya meski hanya di rumah.

“Im actually running out of words to say because for almost 14 days we mengadap muka each other 24/7, complement each other, cook together, pubg together, tik tok je belum.

“We are lucky too because on our anniversary this year we have all of our kids here with us. Syukur Ya Allah.
“Now, here’s to growing old together, hand in hand, being each other’s partner in cr1me.

“Happy anniversary dear husband . I love you so much and I still adore you sama macam masa we first met. InsyaAllah we celebrate again next year. Love ya daddy Neyney.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis turut menitipkan ucapan tahniah selain mendoakan semoga pasangan tersebut kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

 Terdahulu, Nora dan Nedim telah diijab kabul pada tanggal 30 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Mohamed Neqayl Nedim, 2 tahun.

Nora turut mempunyai seorang anak lelaki hasil perkahwinan terdahulu.Foto: Instagram Nora Danish.

via : Instagram Nora Danish

Sumber : MH




Post a Comment

0 Comments