Walau Dia Pernah ‘Sakitkan’ Hati, Saya Tetap Beri Dia Peluang Kedua

Dengar cerita Andi Bernadee pernah ‘sakitkan’ hati Haneesya Hanee sampai terpaksa merayu peluang kedua lah untuk tebus kesalahan. Apa ni? Apa yang sedang berlaku sampai Haneesya merajuk lama-lama.

Rilex je gais! Itu merupakan sedutan di dalam klip video terbaru unifi. Cuba teka lagu ape? Mestilah Satu Peluang nyanyian Andi. Dalam video yang mendapat tontonan lebih 4 juta itu, Andi asyik merayu satu peluang je pada Haneesya.

Sama juga dengan unifi yang merayu satu peluang dengan korang untuk buktikan yang mereka mampu berikan coverage internet terbaik di semua kawasan melalui pakej terbaru mereka iaitu Unifi Air!

Korang ingat kan video klip Satu Peluang? Ye, Satu Peluang merupakan klip video daripada unifi tanda rayuan mereka untuk anda semua. Yelah, selama ni unifi mendengar tau semua masalah korang mengenai kekurangan dalam perkhidmatan mereka.

Jadi untuk menebus semua salah, unifi kini melancarkan Unifi Air untuk menyelesaikan isu ini. Ha takkan korang taknak bagi satu peluang untuk diorang buktikan kali ini dengan hebatan penangan Unifi Air.

Korang tahu tak apa itu Unifi Air?

Untuk pengetahuan anda, Unifi Air ini merupakan satu modem tanpa wayar yang akan meningkatkan kuasa kelajuan rangkaian internet sehingga 20Mbs.

Betul ke Unifi Air ni banyak kebaikkannya? Betul lah, kan unifi dah nak beri alternatif baharu iaitu rangkaian terlaju di Malaysia untuk tebus balik kesalahan dan korang hanya perlu bagi Satu Peluang sahaja.

Bagi menghargai pelanggan setia unifi selama ini, mereka ada #khabarbaik eksklusif untuk korang semua! Macam best je dengar, apa tu?

#khabarbaik Exclusive Social Media Contest! 

Senang jerr, korang hanya perlu ikut langkah ini dan menang!

1. Kongsi video klip Satu Peluang ke laman Facebook korang.

2.  Nyatakan dan kira berapa logo unifi yang terdapat di dalam video klip.

3. Kongsikan video Satu Peluang berserta jawapan dan hastag #khabarbaik #satupeluang serta jangan lupa untuk tag Facebook Rasmi Unifi!

4. Bersedia untuk peluang memenangi sebuah Smartphone!

Korang hanya perlu ada bakat mengira je untuk memenangi hadiah lumayan iaitu berupa sebuah smartphone Samsung S10 Plus! Best nyer kalau menang!

Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh layari laman Facebook Unifi. Selamat mencuba korang, Goodluck!




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top