‘Terbuka pintu syurga anak ni ‘ Netizen terharu anak hadiahkan dompet bonia yang ibu idamkan

Sudah lumrah dunia ini mana-mana anak yang soleh, perkara pertama yang mereka nak buat pastinya nak bahagiakan hati ibu bapa mereka kan. Impian admin jugak ni

Oleh itu, sama macam anak-anak soleh yang lain, seorang lelaki ini viral di Twitter lepas adik perempuannya memuat naik video dia menghadiahkan sebuah beg dompet kepada ibunya secara kejut4n. Alahai sweet sangat.

“Ini reaksi ibu bila dia dapat dompet kegemarannya”

Menerusi video tersebut, korang boleh nampak emak kepada netizen bernama Ayu dan abang dia ni tengah mengeluh teringatkan dompet yang dia nampak di kedai Bonia. Kiranya emak mereka ni tengah fikirlah sama ada nak beli atau tak.

Pada mulanya, abang si Ayu ini menghasvt ibunya supaya jangan membeli dompet tersebut sebab ia terlalu mahal. Namun dia kemudian tiba-tiba mengeluarkan satu bungkusan kecil yang sudah dibalut cantik dan berikan ia kepada ibunya.

comelnya ibu dia buat reaksi macam tu. Suka sangat ye makcik dapat dompet idaman

Tambah abang kepada Ayu iaitu Ahmad Niezam, ibunya sebelum ni tak pernah pun minta apa-apa hadiah. Sebab tulah dia cadang nak bagi kejut4n hadiah tu.

“Seronoknya tengok mak awak happy macam tu” 

Rata-rata netizen memang terharu habislah tengok gelagat anak beranak ni yang sangat menyentuh hatii. Siapa yang tak happy bila tengok mak kita sendiri happy kan? Tertunai juga impian seorang ibu.

“Hai. Abang single lagi tak?”

Sikap terpuji abang Ayu ni jugak menarik perhatian gadis-gadis di media sosial nak dijadikan calon suami. Alahai… kejap je ye dah femes di Twitter

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. page Kami

sumber : rosemerah




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top