OLeh Kerana Mukanya Yang Aneh Dia Tak Diterima Masuk Taska

Majoriti Impian buat semua kanak-kanak didunia ini untuk memasuki alam persekolahan bersamasama rakan sebayanya. Ini Bkan setakat dapat belajar, malah semestinya juga untuk dapat berkenalan dengan orang baru.

Tidak semua kanakkanak ini bernasib baik meikmati alam persekolahan ini.KIasah Seorang kanak-kanak perempuan bernama Sofya Zakharova brusia dua tahun yang dikhabarkan tidak akan diterima masuk dimana-mana taska.

Berpunca Kecacatan pada tengkorak…

Ibu kepada Sofya menjelaskan bahawa, anaknya itu ditolak untuk masuk ke taska atas alasan wajah anaknya boleh menakutkan kanakkanak yang lain. Tahmbahnya lagi Ibu Sofya mengtakan bahawa, anaknya itu telah mengalami kecacatan pada tngkoraknya sejak lahir lagi.

Betulkan rupa slepas itu baru boleh masuk!
Apa yang lebih mengguris hati apabila ada sesetengah menyuruh anaknya untuk melakukan pembedahan terlebih dahulu sebelum untuk mendaftar masuk ke taska tersebut.

Badan dan kaki turut bercantum
Jari tangan dan kaki Sofya juga dikatakan meletakat diantara satu sma lain. Keluarga Sofya turut disarankan oleh phak peubatan agar biarkan Sofya bergaul dengan kanak-knak seusianya.

Soyfa kinii disarankan bergaul dengan rakan sebayanya agar dia dapat belajar menerima dirinya dari sekarang sehingga dewasa kelak.
Ibu bapa kanak-kanak ini juga berharap agar mana-mana pihak dapat menghulurkan bantuan untuk mengubati penyakit yang dihadapi oleh Sofya ini.

Moga ibu kepada anak istimewa ini tabah menerima ujian ini untuk membesarkan Sofya

Dah baca kerr tuu..kalau dah baca share Lerr Like Lubokviral

Sumber:borakdaily
Post a Comment

0 Comments