Netizen cair bila gadis ni sanggup drive dari Gombak ke Johor nak jumpa BF

Setiap manusia memerlukan pasangan hidup. Tidak kira apa pun kecenderungan anda, memiliki pasangan hidup yang sedia menceriakan hari kita sudah pastinya menjadi impian kita.

Haa ni admin nak share pasal satu cerita sweet ni. Ada seorang gadis ni sanggup drive dari Gombak sampai ke Johor untuk jumpa dengan teman lelakinya. Memang sweet habis. Korang kena tengok video dekat bawah ni.

So sweet

Memang sweet weh. Jarang dengar atau nampak seorang gadis sanggup drive jauh-jauh. Nampak betul dia sayang dekat kawan dia tu.

 

Nampak tak keikhlassn gadis tu. Mata dia betul-betul bersinar. Eh korang laki tu tengok sekejap je sudah.

Jangan tengok lama-lama nanti pasangan korang jealous pulak.Senyuman tu manis kan. Alaa admin takleh puji lebih-lebih, nanti ada orang jealous.

 

Itu lah kan. Tapi takpa kita sanggup mengalah janji dia happy.

Admin doakan yang baik-baik je untuk korang yang tengah bercinta tu, dengan syarat korang kena setia.

 

sumber : lobak merah




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top