‘Lebih Baik Layan Anak Dan Suami’ Fasha Sandha Naik Angin Bila Time Shooting Tak Jadi,Ini Punca Sebenar

Nur Fasha Sandha binti Hassan atau lebih dikenali sebagai Fasha Sandha merupakan seorang pelakon wanita yang masih hebat dan pandai membawa watak dalam drama-drama yang disiarkan.Fasha memulakan kerjaya lakonan pada 2002 ketika berusia 18 tahun dan disifatkan sebagai seorang pelakon yang kerap membawa watak “wanita m4lang” dan kebanyakan genre atau watak yang dibawa oleh Fasha banyak kepada watak yang berat.

Fasha Sandha sememangnya seorang pelakon yang sentiasa menjaga disiplin ketika di set penggambaran dan baru-baru ini beliau amat kecewa dan luahannya dalam IG mendapat respon positif dari Netizen.Beliau membuat luahannya bila sebuah produksi drama senang-senang mengubah tarikh bekerja atau calltime.

keluarga bahagia

Difahamkan, pada awalnya pelakon berkenaan perlu berada di set lokasi pada jam 6.00 pagi dan Fasha sampai sekitar jam 5.50 pagi, set lokasi sunyi sepi. Lalu, tiba-tiba penolong pengarah ada menghantar mesej, menyatakan waktu ‘calltime’ ditukar.

“Haih, semalam confident, bagi calltime at 6am. 5.50am kita dah sampai, set sunyi sepi je. Lepas tu baru asistant director sms cakap tukar calltime.

“Sebab you dah terlambat so suka-suka hati tukar calltime pagi ni. Ni lah antara punca-punca kumalas la nak shooting balik.

“Lebih baik layan anak dan suami kat rumah, haih. Help i nak balik rumah now,” tulisnya menerusi Insta Stories.

Menerusi status seterusnya, bintang Patah Sayap Bertongkat Paruh ini turut membayangkan tidak semua produksi boleh mematuhi ‘calltime’ awal pagi.

“Bagi calltime at 6am. Nak tak nak kena keluar at 5.15am sampai orang nak Subuh pun tak sempat haih. Pasti u dah terlajak tidur, tukar pula ‘calltime’ pagi ni.

“Sorry to say, tak semua production akan berjaya untuk mematahu ‘calltime’ 6am. Janganlah feeling bagi ‘calltime’ 6am kalau korang sejenis kelaut dalam!

“Patutlah ramai orang suka sebut #janjimelayu,” tulis Fasha panjang lebar.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan status Fasha ditujukan kepada mana-mana pihak.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Kekasih Jiwang

Foto: Instagram Fasha Sandha kredit : metro.kini.blog




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top