‘Kakak Jadi Tunangan Orang Tapi Adik Menangis Teresak-Esak’ Adik Lelaki Ini Menangis Dan Ini Puncanya

Sudah Lumrahnya hubungan adik-beradik merupakan hubungan yang paling akrab. Jika kita tidak bergaul rapat dengan adik-beradik, ia merupakan salah satu kerugian dalam hidup.
Sewaktu kecil, adik-beradik merupakan kawan pertama kita dan jika hubungan itu dikekalkan sehingga dewasa, sudah tentu ia menjadi lebih manis. Namun, bila tiba masanya, adik-beradik yang dahulunya menjadi kawan dan lawan pasti akan memilih pasangan untuk berumah tangga.
Tak boleh kawal emosi
Menerusi satu perkongsian daripada seorang pemuda di laman Twitter dikenali sebagai Ryan, dia telah memuat naik satu video semasa kakaknya disunting untuk menjadi tunangan orang.

Apa yang menarik, semasa sesi bergambar, dia secara tidak sengaja telah menitiskan air mata hanya disebabkan kakaknya bakal menjadi milik orang lain. Walaupun kedengaran lucu, hubungan adik-beradik yang akrab itu membuatkan Ryan sukar melepaskan kakaknya.

Muat naik tersebut turut disertakan dengan meberitahu bahawa satu-satu kakaknya telah bertunang pada hari tersebut dan momen itu sangat berharga untuk dirinya. Dia juga mengucapkan tahniah serta mengakui amat menyayangi kakaknya.

Alololo comel je

Posting yang dibuat Ryan itu telah mendapat maklum balas yang pelbagai oleh netizen. Rata-rata melihat video tersebut begitu menyentuh hati kerana jelas tergambar kasih sayang antara adik-beradik.

Masa kakak aku kahwin pun aku gini jugak

Aku harap adik-adik aku nanti macam ni la

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Kekasih Jiwang

sumber : Tw Ryan kredit : ohmymedia

 
Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top