Gambar Bapa Gigih Kumpul Duit Syiling Belikan Telefon Impian Anak

Kisah seorang bapa sanggup melakukan apa sahaja demi memberi kemudahan dan keselesaan untuk keluarganya yang tercinta. Biarpun kemampuan itu terbatas, mereka akan tetap berusaha keras didalam menyediakan keperluan yang terbaik untuk anak-anak.

Seorang pengguna di Instagram, Mccoy De Leon telah berkongsi kan gambar seorang lelaki (ayah) separuh abad yang menyusun beberapa gugusan syiling di atas kaunter kedai telefon.

Inilah yang dilakukan oleh seorang bapa di Filipina yang mengumpul wang syiling untuk membeli telefon pintar buat anaknya dengan kapsyen bermaksud

“Saya harap saya dapat bertemu dengan bapa ini kerana dia sangat baik. Inilah yang kita semua perlu lakukan demi memberi keseronokan kepada mereka kita cintai.

“hashtag_mccoydl SanI hope I meet this father because it is very hearty. Here it is all you really have to do for just the pleasure of what we love. :)”

Di muat naik di media sosial, Perkongsian ini telah mendapat lebih 54 ribu tanda suka dan mendapat pujian netizen yang kagum dengan kegigihan seorang lelaki ini membeli telefon untuk anaknya.

Apa apa pun seorang ayah itu akan berusaha walau apa cara pun untuk memudahkan aktivi harian anak nya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom ke page luboviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber:khalifahmedia
Post a Comment

0 Comments