Seronoknya si zulin aziz trima hadiah dari aliff syukri

Tolong menolong suatu amalan  kewajipan bagi setiap manusia.Sifat ini juga akan dapat membantu orang lain. Jika kita memerlukan bantuan pula,tentunya orang lain akan menolong kita dengan ada jnya sifat ini ada di dalam hati seorang manusia itu ia dpt memupuk rasa kasih sayang antara jiran tetangga, antara kawan, dan masyarakat.

Penyanyi tidak asing lagi di tanah air kita, Zulin Aziz ada memuat naik satu klip video di laman media sosial Instagram.

Pagi2 lagi dapat hadiah periuk belanga. Terima kasih Dato @aliffsyukriterlajaklaris dan Datin @shahidadherbs bagi saya hadiah ni disebabkan dato tgk saya masak pakai periuk buruk, tulisnya.

Zulin atau nama lengkapnya, Farah Azleenda Abdul Aziz berkongsi berita gembira apabila dia telah menerima hadiah set periuk memasak yang baru daripada usahawan, Datuk Aliff Syukri.

Dalam pada itu, peminat juga memcemburui Zulin kerana menerima hadiah istimewa daripada usahawan terkenal.

Difahamkan, penyanyi berusia 28 tahun itu sebenarnya gemar memasak di dapur.

Bertuah Zulin, mesti seronok dapat hadiah periuk baru daripada Datuk Aliff Syukri.

Tuhan akan membalas kebaikan yang telah kita lakukan.Pertolongan yang diberikan tidak semestinya dengan harta dan wang ringgit, tetapi boleh juga kita hulurkan dalam bentuk fikiran dan tenaga. Malah kita juga boleh membantu seseorang dengan memohon doa kepada Tuhan.

Oleh yang demikian, marilah kita tolong menolong kerana sesungguhnya buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @KakiHavoc untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Vdeo Penuh

Zulin Aziz Terima Hadiah Periuk Baru Dari Datuk Aliff Syukri

Zulin Aziz Terima Hadiah Periuk Baru Dari Datuk Aliff Syukri

Posted by Rock N Roll Pizza on Friday, June 28, 2019

Video : Instagram Zulin Aziz

KreditSumber:MediaHiburan
Artikel ViralSini Lainnya :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top