‘Saya Bangga Menjadi Adiknya’ Pujian Athisha Pada Kakaknya Neelofa Buat Ramai Terpegun.

Beberapa hari yang lepas  kisah keperibadian Neelofa dan wajah tanpa solekannya ketika mengerjakan umrah baru-baru ini, adik perempuannya, Athisha Khan turut berkongsi pandangannya sendiri.Sikap Neelofa yang baik telah menyentuh hati adiknya Athisha.

Memuji sikap Neelofa yang tidak suka menunjuk-nunjuk, Athisha menyifatkan Neelofa punyai hati yang murni.

“What people don’t see or choose not to see. Kak Neelofa’s PA posted this.

“She has a heart of gold, ya Allah. I know this might be hardly even anything to some people but I’m just proud to be her sister.

“She asks for nothing back. From anybody. Ever,” tulis Athisha.

Tulisnya,What people don’t see or choose NOT to see. Kak Neelofa’s PA posted this. She has a heart of gold, ya Allah. I know this might be hardly even anything to some people but I’m just proud to be her sister

Komen -Komen Netizen

I respect her way

 

May Allah Bless u

Athisha turut meletakkan foto yang diambil daripada paparan skrin Instagram pembantu peribadi Neelofa ketika pengacara MeleTOP itu sedang khusyuk mengaji.

Sikap Neelofa yang jarang dipertontonkan kepada khalayak itu mendapat pujian netizen.

Video

Malah, ada yang memuji tindakan Neelofa yang tidak terlalu kerap berkongsi perkembangan sepanjang berada di Makkah berbanding selebriti lain.

“Lagi suka Lofa ni sebab dia pergi umrah not 24/7 on phone post update. Berbanding public figure biasanya every hour akan ada posting,” tulis  haziqal_akil.

“Orang macam ni memang tak payah tunjuk or canang dia macam mana. Yang rapat dengan dia je dapat tahu what type of person she really is,” tambah  yellllll_.

“Tapi still tak faham kenapa orang tak suka dia dan ada some yang kata dia sombong, suka buat muka bagai,” tulis shdsoeid.

Walau apa pun sikap terpuji yang ditunjukkan oleh neelofa patut dipuji dan menjadi contoh pada selebriti lain dan seharusnya kita kena muhasabah diri kita,carilah kebaikan orang dan kita tidak perku tahu keburukannya kerana segala yang kita buat Allah SWT yang menentukannya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Kekasih Jiwang

 

sumber : gempak

 




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top