Perempuan ini sound fatin afeefa yg tak serik kacau rumah tangganya

Berpasangan adalah fitrah kehidupan di dunia ini termasuklah manusia yang akan melalui kehidupan bersama melalui ikatan perkahwinan.

walaubagaimanapun, setiap pasangan yang berkahwin perlu memahami bahawa perkahwinan itu ada cabaran dan dugaannya termasuk penceraian.

Ba nyak per kara yang boleh me njadi punca perceraian seperti kerjaya, penyakit, keluarga dan yang sering terjadi ialah curang.

Tidak kira sesiapa, kes curang boleh melibatkan semua orang termasuklah pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin dan kekasih yang sedang hangat bercinta.

Pe lakon yg dikenali di tanah air Fatin Afeefa sekali lagi menjadi perhatian apabila didakwa menjalinkan kembali hubungan cinta dengan seorang lelaki berstatus suami orang.

Perkara itu didedahkan oleh in dividu yang menggunakan nama Mag di Twitter pada Khamis yang mendakwa pelakon drama Red Velvet itu menjadi orang ketiga dalam rumah tangganya

sejak dua tahun lalu.

Kalau dah berjanji tak kacau rumah tangga aku lagi, pegang janji dan berhenti sorok-sorok berjumpa. Kalau buat, jangan salahkan I muat naik gambar kau

Me nurut Mag, Fatin ada menghubunginya pada minggu lalu untuk memohon maaf dan berjanji tidak akan menganggu hubungan mereka.

“Beritahu saya kalau saya patut percaya Fatin Afeefa yang hubungi saya untuk mohon maaf minggu lalu. Dia usaha untuk hubungi selepas saya dedah beberapa mesej perbualannya.

Mag sebelum ini juga pernah memuat naik paparan skrin perbualan antara Fatin d engan suaminya di Twitter pada Ogos tahun lalu.

“Saya masih baik meminta izin kalau okey untuk tweet gambar bogel juga. Saya telah dipermainkan dan ditipu olehnya selama dua tahun,” kata Mag.

Bagaimanapun, usaha wartawan mStar menghubungi Fatin untuk mendapatkan kenyataan dan penjelasan masih tidak berjaya.

Dalam pada itu juga, Mag mengakui bukan mudah untuk dia memaafkan seseorang yang berulang kali melakukan kesalahan yang sama.

Perlakon Fatin Afeefa, awak tahu saya betul. Awak menipu untuk menyembunyikan kebenaran tapi sekarang rahsia awak sudah terbongkar.

Bukan mudah nak maafkan orang yang pernah dimaafkan lebih daripada dua kali. Maaf sa ya dipermainkan, dimanipulasi dan diambil kesempatan.

Saya tidak tahu jika kali ini adalah drama yg sebenar atau hanya satu lagi. Pastikan ia sebaliknya, jika tidak… karma akan mengambil bahagian dalam drama ini,” ujarnya.

Dia mempunyai dua cahaya mata iaitu Adam Aisy Arrian, 6, dan Ivy Herra Sophia yang kini berusia empat tahun.

Fatin sebelum ini pernah berkahwin dengan pelakon Adam Shahz pada 21 Disember 2013 dan bercerai dengan talak satu pada 30 Mei 2017.

Persoalannya yang timbul di sini adalah tentang wajarkah pelaku kes curang itu dibalas dengan tindakan terburu-buru sehingga mengakibatkan masalah yang lebih teruk.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @lubokviraluntuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

KreditSumber:MstarOnline /monyethijau
Post a Comment

0 Comments