‘Orang Yang Mulia Adalah Orang Yang Memaafkan Orang Lain’ Ucapan Dari Bella Buat Netizen Terkedu

Tempat Jatuh Lagi Dikenang,Inikan pula kisah kasih sayang yang pernah disemai.Walaupun sudah berpisah bekas pasangan Aliff Aziz dan Bella Astillah tetap ada walaupun sekelumit kisah mereka dan memori mereka masih tetap ada dengan adanya anak Mohamad Ayden Adrean.

 

Sempena Hari Lebaran ini Bekas isteri kepada penyanyi Aliff Aziz iaitu Bella Astillah telah memuat naik satu video menerusi akaun Instagram miliknya. Rakaman video tersebut telah memaparkan Bella dan adiknya, Didi Astillah telah memberi ucapan hari raya aidilfitri kepada peminat.

Kapsyen dari Bella

Namun ini sedikit dari Luahannya,Di samping itu, Bella turut memberi kata-kata nasihat kepada peminatnya. “Orang yang paling mulia adalah orang yang mau memaafkan kesalahan orang lain.“Bersihkan diri, sucikan hati di hari mulia ini mohon maaf lahir batin. Selamat Hari Raya dari ibu-ibu tulisnya.Moga Satu Hari Nanti Bella dapat memaafkan Alif Aziz demi anak tercinta.

Video

Komen dari Netizen

Bella ni Indon ke Sabah

Dalam pada itu, peminat juga turut membalas dengan ucapan selamat hari raya kepada Bella. Bagaimanapun, mereka telah disahkan bercerai pada 16 Mei yang lalu di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur.

 

Video : Instagram Bella Astillah kredit : mediahiburan
Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top