Bella kongsikan vdeo menari lagu BTS yg mendapat sambutan baik

Siapa sangka tidak sampai dua jam sahaja memuat naik sedutan video tarian cover lagu BTS dan Halsey, Be With You di Instagram, para peminat rata-ratanya memuji skil tarian ibu tunggal itu kala mengikut rentak lagu yang menjadi siulan seluruh dunia itu.

Terbahru, meskipun mampu mengukir senyuman seolah kehidupannya tidak dilanda badai, Bella Astillah sekarang le bih banyak dilihat menghabiskan ma sa dan menyibukan dirinya dengan pelbagai aktiviti sosialnya. Salah satunya baru-baru ini dia telah membuat satu klip tarian cover lagu BTS. Dia dilihat turut sertai adiknya Didi Astillah. Bella terpaksa menepis kesedihannya yg lalu dan ini adalah mungkin salah satu caranya.

Bertanya kepada pe ngikutnya siapa yang in gin menonton klip video tarian berkenaan da lam versi penuh, adiknya Didi Astillah turut berkongsi video yang sama di Instagram rasminya. Apa yang lagi menarik, Didi menjelaskan step tarian yang dibuat itu sebenarnya baru dipelajari. Lihat pada momen video tersebut mahu dirakamkan.

Malah tidak hanya peminat shaja, rakan selebriti seperti Betty Rahmad dan Mawar Rashid turut me ninggalkan komen komen yang positif terhadap entri terkini bekas pada isteri Aliff Aziz itu.

“Siapa yang nak tengok tendangan maut kitorang? Go tengok later kat IGTV kak @bellaastillah.

“Oh , and… Video ni suka suka je taw! and time shoot the video, time tu la juga baru practice step! but had so much fun did it with these girls. Enjoy!,” tulisnya sambil memberikan kredit.

“Saya masih hijau lagi di lapangan seni ini, jadi saya harap orang doakan yang terbaik untuk saya. “Alhamdulillah, untuk bergerak dan mengetahui lebih lanjut dalam bidang seni hiburan ini, saya banyak merujuk kepada adik saya yang juga seorang penyanyi dan pelakon,” kata Bella tempoh hari apabila dia mula lebih libatkan diri dalam dunia seni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @lubokviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Lihat Vdeo Klip Tersebut

Tarian Bella Astillah

Tarian Bella Astillah

Posted by Rock N Roll Pizza on Sunday, June 30, 2019

Foto: Instgaram Bella/Didi Astillah

Kredit:MHmediahiburan/monyethijau




Artikel ViralSini Lainnya :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top