Makin ramai lak yang bukak tudung sekarang. Benda boleh bukak kenapa nak pakai.

Semalam kecoh di Insta kerana isu sekali lagi Fathia Latiff kelihatan tidak bertudung. Ramai dikalangan para peminat yang meminta dia move on daripada masalahnya agar cepat sembuh. Tapi dia skit ke?

Nampak nya masih ramai peminat sayangkan pelakon berbakat ini. Apa sebenarnya yang berlaku hanya Fathia Latiff sahaja yang tahu.

Tidak pasti apa yang sudah berlaku dalam hidup pelakon Fathia Latiff sejak kebelakangan ini, dikala beliau meminta maaf dan berharap agar orang ramai memberikannya peluang kedua untuk berubah, Fathia sekali lagi seakan ‘sengaja’ membiarkan dirinya terus dihimpit kontrversi yang boleh dikatakan dibuat oleh beliau sendiri.

Siap ada seorang ntzen ingatkan masa dia kecik kecik, dia selalu depressed but dia selalu cakap dengan diri dia, tiada masalah yang tak boleh selesai. Bangun Fathia masih banyak kehidupan yang indah menanti mu, tenangkan diri minta pada yang satu… you can do it Fathia.

Ada juga cakap mungkin akaun dia kena hack… boleh jadi jugak coz ramai sekarang suka hacked akaun orang kan.

Namun tetap ada yang bertanya adakah Fathia nie ada penykit mntl? Mungkin tak kot.

Yela benda boleh pakai tudung kenapa dia bukak kan? Mesti ada sebab yang kita tak tahu. Harap harap dia masih boleh berfikir dengan baik dan berubah ke arah yang lebih baik.

Yang komen macam nie memang boleh membuat semua yang membaca tersenyum dan gelakkan.

Yela komennya sangat sinis , wow menghilang selama ni masuk rekrut kaa. Tapi yang kita nampak macam masuk rekrut Janna Nick dan Ungku Hanis je, tue pun pasal berlakon drama Leftenan Zana kan… tak nampak pulak Fathia ada sekali… hihihi

Rakan artis pun ada yang komen dan memberi kata kata positif agar Fathia sentiasa dilindungi. Daler Yusuf tetap mengangumi lakonan Fathia dan meminta agar kembali bertudung secara istiqamah. Beliau pun cakap Fathia lebih manis bertudung daripada tidak.

Ada peminat mengokong statement Daler Yusuf dan dia berangan nak jadi macam Fathia kerana sentiasa cantik dan lembut orangnya.

Jom kita sama sama membantu tidak hanya mengeecam… mengeecam cukup mudah tapi apa kata kita membantu dengan berdoa yang baik baik agar segala pertolongan dapat di terima oleh Fathia.

Kita tak melalui apa yang dia sedang lalui, jadi janganlah kita membuka lagi aibnya. Kerana dengan menutup aibnya, aib kita juga akan tertutup.

Jadi segala yang dia telah terkhilaf secara sengaja atau tidak kita tegurlah secara berhikmah dan beradab. Moga semua perkara dapat diselesaikan dengan cara baik.

Lagu dah sedap tapi kenapa lain lak perangai dia nie.

Posted by ceritakaki5.com on Monday, April 22, 2019

Jom dengar lagu terbaru Fathia, best jugak lagunya. Hope bukan sebab nak buat gimik untuk menturalkan lagu nie sudah lah…. Jangan lupa share sekali ye.

The post Makin ramai lak yang bukak tudung sekarang. Benda boleh bukak kenapa nak pakai. appeared first on Lubok Viral.




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top