Gusar memikirkan mengapa pakaian diampaian seperti selalu diusik, rakaman wanita ini dedah perlakuan jirannya

Artikel ini adalah untuk memberi peringatan kepada setiap wanita diluar sana. Ia bukan mengaibkan atau mempersendakan tentang hak seorang wanita. Tetapi anda perlu tahu tentang bahaya masalah ini jika ia terjadi kepada anda.

Pernah atau tidak anda dengar tentang seorang lelaki memakai pakaiann dlm wanita untuk kepuasannya atau menghidu pakaian dlm wanita bagi tujuan berrahi?

Perkara ini sememangnya berlaku dan tidak mustahil jika perkara ini akan terjadi kepada anda jika tiada langkah-langkah pencegahan diambil bagi membendung perkara ini.

Kenapa lelaki berminat menghidu pakaian dlm wanita?

Hal ini pernah dibincangkan oleh pakar psikologi dan ia berkaitan dengan fantasi kaum lelaki yang mempunyai masalah minda yang tidak mampu mengawal nasfu

Walaupun banyak kisah kehilangan pakaian dlm wanita telah disiarkan didada akhbar namun kegiatan ini masih lagi dilaporkan berlaku akibat daripada kurangnya keprihatinan wanita berkenaan langkah-langkah pencegahan awal.

Hidup dalam kelompok norma masyarakat timur, wanita Malaysia sudah pasti agak tertutup untuk membincangkan perkara yang berkaitan hal peribadi, namun malangnya akibat kurangnya pengetahuan dalam hal ini, ia membuka peluang kepada pencabulan terhadap barangan peribadi wanita itu sendiri.

Baru-baru ini satu video berdurasi lebih kurang 1 minit telah dikongsikan oleh seorang wanita di laman sosial. Video yang memaparkan tindakan jirannya yang sudah agak berumur mengambil seluar dlmnya dan menghidunya telah menjawab persoalan yang selama ini membelenggunya.

Ko buat apa ni org tua?

Posted by ApeAjer on Wednesday, April 10, 2019

Ianya bermula apabila wanita tersebut mencurigai bahawa seluar dlm yang dijemur diampaiannya seperti diusik oleh seseorang. Walaupun tiada kes kehilangan pakaian dlmnya sebelum ini, namun apabila melihat cara sidaiannya yang berubah semasa mengangkat jemuran, beliau percaya ia dilakukan oleh seseorang.

Dimaklumkan pada suatu hari wanita tersebut bertambah curiga apabila beliau dapati terdapat cairan yang telah kering terdapat di pakaian dlmnya. Mengsyaki bahawa ia telah dinodai, beliau nekad memasang kamera litar tertutup jenis portable di rak kasutnya bagi melihat siapa pelaku durjana yang selalu mengusik pakaian peribadinya.

Sebaik sahaja pulang dari kerja beliau lantas melihat kembali rakaman tersebut dan ia amat memeranjatkan apabila wajah pelaku tersebuat adalah jiranya sendiri.

Tidak tahu apa tindakan yang sepatutnya diambil, beliau sekadar membuat perkongsian di laman sosial bagi mendapatkan pandangan wargamaya.

Hasil daripada perkongsian tersebut, ramai penonton tampil memberi cadangan dan ada diantaranya yang mengecmnya kerana tidak peka dengan persekitaran dan tidak menjaga barang peribadinya dengan baik.

Bagaimana pula dengan pandangan anda, sila komen agar ia mampu menjadi panduan kepada wanita-wanita lain diluar sana.

Lubokviral

The post Gusar memikirkan mengapa pakaian diampaian seperti selalu diusik, rakaman wanita ini dedah perlakuan jirannya appeared first on Lubok Viral.
Post a Comment

0 Comments