Dikata Mengenakan Pakaian Ala Plastik Sampah, Neelofa Dipersenda Peminat Pada Aksi Pembukaan AME2019

Neelofa yang muncul sebagai hos dalam Anugerah Meletop Era malam tadi menjadi bahan kutuuukkan peminat misteri di media sosial apabila mengenakan pakaian longgar serba hitam semasa membuat tarian pembukaan.

Opening dance by Neelofa

Posted by Lubokviral.com on Sunday, April 21, 2019

Dikatakan umpama mengenakan plastik sampah di laman sosial insta rasmi Meletop, pandangan peribadinya lantas disanggah dan dikecaaam peminat Neelofa.

Geram kerana bermulut lancang, pemilik akaun yang disyaki pa|su itu kemudian di intai oleh ramai pengikut laman insta rasmi Meletop. Apa yang menimbulkan lagi ketegangan adalah pemilik akaun tersebut hanya mempunyai 3 posting berkaitan fazura dan fattah amin.

Disyaki sebagai peminat pasangan #fattzura, komen yang mempersendakan pakaian Neelofa itu kemudiannya dibalas peminatnya yang mengaitkan hubungan dingin antara kedua pelakon wanita itu.

Namun begitu ada juga yang mempertahankan gaya berpakaian Neelofa apabila mengenakan pakaian yang longgar yang tidak mencolok mata.

Apa yang agak dikesalkan adalah kaitan antara isu fazura dan neelofa yang masih dimainkan oleh segelintir peminat dan mampu mengeruhkan lagi keadaan.

Diharapkan selepas ini peminat lebih matang dalam memberi komen dan tidak menyentuh isu sensetif antara kedua artis ini.

Pada itu bagi pencalonan Couple Meletop 2019, Fatah Amin dan Fazura berjaya memenangi kategori itu menewaskan beberapa pasangain popular lain seperti dibawah :

The post Dikata Mengenakan Pakaian Ala Plastik Sampah, Neelofa Dipersenda Peminat Pada Aksi Pembukaan AME2019 appeared first on Lubok Viral.
Post a Comment

0 Comments