Reaksi Awie Mengenai Desas-Desus Erra Fazira Dikata Sudah Putus Cinta

Penyanyi dan pelakon Datuk Awie mendoakan yang terbaik buat rakannya, Erra Fazira dan mengakui kuat sekiranya benar dia dikatakan sudah putus cinta.

Pada masa sama, dia turut mendoakan aktres tersebut dan yang lainnya berjaya dunia akhirat.

Bagaimanapun menurut Awie, dia tidak pasti sama ada Erra benar-benar putus cinta atau tidak.

“Putus cinta? Betul ke? Korang memandai-mandai je. Kalau bercinta, Alhamdulillah. Soal jodoh ini sebenarnya di tangan Allah. Tapi kalau putus pun, itu kehendak Allah.

“Saya percaya Erra kuat dan dia akan temui jalan dia sendiri nanti. Sebagai seorang sahabat dan rakan, saya sentiasa mendoakan yang terbaik.

“Saya juga sentiasa mendoakan buat rakan-rakan yang lain supaya mereka turut berjaya di dunia dan akhirat,” Katanya kepada MH.

Terdahulu, Awie ditemui pada majlis tayangan filem Bikers Kental 2 yang diadakan di TGV Sunway Velocity Mall. Filem hebat itu akan menemui penonton di seluruh panggung wayang di Malaysia pada 14 Mac depan.

Erra Fazira Tidak Mengetahui Hala Tuju Hubungannya Dengan Penyanyi Shahir Zawawi

PELAKON Erra Fazira tidak mengetahui hala tuju hubungannya dengan penyanyi Shahir Zawawi walaupun bekas peserta program Akademi Fantasia itu beberapa kali mengeluarkan kenyataan akan menghantar rombongan memimang untuk berkahwin dengannya.

Erra juga memberitahu dia sendiri sudah lama tidak bertemu dengan Shahir namun ada berkomunikasi menerusi panggilan telefon dan mesej.

“Kami tidak bergaduh pun cuma memang sudah agak lama kami tak berjumpa dan sekadar bertanya khabar menerusi telefon.

“Cuma sukar untuk saya katakan mengenai kedudukan saya sekarang… ‘Menang’ atau ‘gagal’ susah hendak saya cakap.

“Pada saya apabila dia bersuara mengenai soal perkahwinan ia sedikit sebanyak memberi impak bukan sahaja kepada diri saya tetapi orang sekeliling seperti keluarga dan teman.

“Jadi rasanya lebih baik jangan bersuara perkara yang kita sendiri tidak tahu apa pengakhirannya,” kata Erra.

Erra ditemui pada sidang media program realiti Miss Lawak yang diadakan pada Rabu.

Pelakon filem Sembilu itu muncul sebagai juri profesional pertandingan berkenaan bersama Datuk AC Mizal.

Dalam pada itu, Erra berkata, dia enggan berfikir soal tersebut sebaliknya hanya mengikut apa yang telah diaturkan oleh Allah untuknya.

“Pada saya senang, buat apa hendak membeli ‘bahan’ apabila ‘tapak’ yang dibina pun belum kukuh.

“Hakikat yang nyata biarlah saya ikut sahaja apa telah diaturkan oleh Allah buat saya,” jelasnya.

Bercakap mengenai penglibatannya sebagai juri profesional Miss Lawak, Erra berkata, dia teruja akhirnya terdapat sebuah program yang mengangkat semua wanita sebagai peserta.

Kata Erra, walaupun dia bukan seorang pelawak namun yakin dapat memberikan komen adil buat semua peserta menerusi 20 tahun pengalamannya dalam industri hiburan.

Kredit:Mstar & MediaHiburan
Post a Comment

0 Comments