Ingatkan Dapat Pujian, Sebaliknya Dato’ Perasan Ini Kena Teruk dengan Warganet

Sejak dua tiga menjak ni admin tengok dah bersepah-sepah founder-founder produk buat benda yang pelik-pelik.

Semuanya dibuat bertujuan untuk melariskan produk masing-masing. Lihat sajalah founder-founder yang ada di Malaysia ni. Ada saja idea-idea untuk memastikan agar mereka terus mendapat tempat dalam radar rakyat Malaysia terutamanya pakcik, makcik dan atok nenek bawangers.

DS Vida dengan videeo anaknya Cik B dipaksa minum produk pemutih kulit keluaran ibunya sendiri. Dato Aliff Syukri tak habis habis dengan masalah maid beliau yang dikatakan melaram dan bawa lari barangannya. Sajat dengan kisah percintaan terlarrangnya dengan coach sorang tu yang masih belum berakhir ke jinjang pelamin dan juga viideo lagu ntah hapa hapa.

Kalau korang masih ingat aritu admin pernah upload story pasal sorang Dato’ founder ni yang pening kepala fikir nak pakai seluar dalam warna apa gara-gara PA beliau bercuti. Sampai macam tu sekali tugas sorang PA sehingga perlu decide warna spender bos. Ramai warganet yang mianng keladi komen nak jadi PA beliau.

Admin rasa dia memang perlukan sorang PA yang bagus. Tengok la penampilan beliau sekarang. Dia rasakan yang dia dah cantik sangat sampai nak warnakan rambut macam omputih.

Bangga dengan gaya sebegitu, beliau pun buat la FB live dengan rambut putih beliau. Ingatkan dapat pujian, rupa-rupanya lain pulak jadinya.

Sunday bless

Posted by Sara Anna on Saturday, 2 March 2019

Yang mana nak jadi PA beliau semata-mata nak tolong pilih spender tu pun ada yang komen menghenntam beliau.

Di sebalik peminat yang masih memuji penampilan beliau yang dikatakan cantik tu, ramai jugak yang kata rambutnya tak ubah seperti rambut nenek kebayan.

Ada yang kata beliau sekadar nak menarik perhatian. Betul ke?

Yela kan, daripada sorang yang hanya bergelar promoter pasaraya, kini dah bergelar founder kepada pelbagai produk kecantikkan dan penjagaan badan, ramai yang masih tidak boleh menerima hakikat itu.

Walaupun kini telah memiliki bentuk tubuh yang menarik hasil memakai produk bumpants milik beliau sendiri, Sara Anna tak terlepas dari menjadi tumpuan makcik dan pakcik bawang yang sentiasa mencari kekurangan orang.

Ntah la nak. Admin tengok ok je pun. Terpulang la pada dia nak buat macam mana pun kan. Rambut dia. Bukan rambut korang pun. Lagi pun cantik jugak kan Sara Anna ni. Dengar crite single lagi.

The post Ingatkan Dapat Pujian, Sebaliknya Dato’ Perasan Ini Kena Teruk dengan Warganet appeared first on Lubok Viral.




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top