Dalam banyak banyak gambar, gambar gelas yang netizen minat

Siapa yang tak kenal pelakon popular Fazura yang memang lawa dan disukai ramai peminat. Fazura ni bukan sahaja polular sebagai pelakon bahkan sekarang telah menjadi penyanyi yang mendapat perhatian peminat dalam dan luar negara.

Fazura ni pakai apa pun tetap lawa walaupun telah berusia 36 tahun. Kecantikan Fazura selalu dipuji peminat setianya.

Dimajlis pembukaan butik baru kegemaran Fazura Coach di KLCC. Dilihat Fazura lawa bergaya bersama sama Anggun. Ramai peminat yang ingin bergambar bersama Fazura dan Anggun.

Namun dalam banyak banyak gambar, ada satu gambar yang menarik perhatian Netizen. Tahu tak gambar apa yang menarik perhatian netizen? Gambar Fazura sedang pegang gelas.

Ada netizen cakap gelas itu mengandungi minuman beralkohol. Macam macam netizen nie. Tak mungkin Fazura nak minum minuman yang diharraamkan betul tak?

Kena ingat Fazura ke sana bersama suami tercinta dia Fattah Amin. Fatah Amin ni seorang yang baik, begitu juga dengan Fazura. Mereka ni memang tak pernah menimbulkan kontroversi yang melampau.

Nasib ada netizen yang back up Fazura ni. Tak kan lah minum minuman beralkohol dengan strawkan???

Pedas jugak peminat Fazura ni balas hahaha. Saba je la.

Selain isu gelas ada juga yang kelakar dalam majljs tue. Ade orang jerit nama fasha kata netizen. Fasha tak hadir le dalam majlis tue. Kenapa jerit nama fasha pulak?… rupanya peminat jerit nama PA Fazura…Dasha bukan Fasha…. adoiiii

Harap selepas ni kalau nak kecam tengok lah dulu jangan main serkam jarang je ye? Nanti free free dapat dosa je.

Apa apa pun bersangka baik ye netizen. Meh komen sikit kat bawah pasal isu ni. Jangan lupa share jugak ye.

The post Dalam banyak banyak gambar, gambar gelas yang netizen minat appeared first on Lubok Viral.




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top