Sedapnya Bossku Karaoke Lagu Apa Tuu, King Of Troll Berada Di Tapak Jalan Ampang Bersama Rakyat

Sejak BN tumbang ketika di bawah pentadbirannya selepas mentadbir negara selama enam dekad, bekas perdana menteri Najib Razak hari ini menjadi aktif di media sosial.

Bidasan dan hantarannya yang sering memperlekehkan kerajaan Pakatan Harapan dan pemimpinnya di Facebook dan Twitter menyaksikan beliau kini bergelar “Raja Troll”.

Bercucap di sebuah perkampungan Felda di kubu BN di Jelai hari ini, Najib menjelaskan bagaimana beliau mendapat gelaran itu.

“Hari ini kita tak perlu nak cipta fitnah. Kita tak perlu buka kilang fitnah, kita cuma cakap dengan fakta sahaja, dengan angka sahaja.

“Sebab itulah saya hari ini sudah dinobat sebagai king of troll,” katanya.

Najib, yang terus mempertahankan dirinya sebagai tidak bersalah meskipun pelbagai pertuduhan rasuah dan penggubahan wang haram dilemparkan terhadapnya, berkata, beliau akan terus memperjuangkan kebenaran.

“Hari-hari saya lawan dengan fakta, bukan lawan dengan auta. Saya tak perlu nak mencari dosa.

“Orang tak takut mati ini sahaja, saya takut. Bukan sahaja mahkamah ini, mahkamah Allah lagi.

“Sebab itu kita jangan cipta fitnah, Umno tak cipta fitnah dan Umno tak akan buat janji-janji palsu yang kita tahu kita tak boleh tunaikan,” katanya yang jelas merujuk kepada kerajaan Pakatan Harapan yang dijadikan sasarannya.

Najib kini berdepan 38 pertuduhan berkaitan dengan 1MDB, termasuk dakwaan pengubahan wang haram, penyalahgunaan kuasa dan juga pecah amanah jenayah.

Menerusi rakaman secara siaran langsung menerusi halaman facebook nya :

Wah, korang semua kat TAPAK Jalan Ampang juga ke? Jom kita serbu food truck!

Rupa rupanya Najib Razak memberi respon :

TAPAK Jalan Ampang ini port makan best 

Najib Razak Juga Berkaraoke :

Jom Lihat Juga Apa Kata Netizen :

Minta Bosskuu perkenalkan produk islam@melayu kemana dia pergi.Tidak secara langsung produk dikenali ramai.Ambil peluang yg ada ini utk membantu ummah.

cuba azamin suruh jalan kat shopping atau kedai kopi tgoh brp orng sepah atau berselfpey

Terbaik DSNR… Teruskan cara begini utk mendekati masyarakat… Inilah masanya mendengar masalah/rintihan rakyat Negara ini…

perhhh terbaik laa bosskuu mengajak rakyat mengisi masa terluang dgn family bawa kuar jln2 ditempat makan dan minum yg santai berbanding mengajak rakyat turun berguling dan berdemo 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Newsviral

Sumber : FB Najib Razak via rimbabara

 
Post a Comment

0 Comments