Rambut Lelaki Ini Telah Menarik Perhatian Ramai Netizen. Tetapi Apabila Melihat Anaknya Mereka Tambah Terkejut

Benny Harlem, model dan penulis lirik di Amerika Syarikat, mempunyai rambut yang unik, dan kerana gaya rambut tersendiri ini, dia telah menarik perhatian ramai netizen. Kadang-kadang dia akan membiarkan rambutnya mengerbang secara semulajadi, kadang-kadang dia akan menjadikan rambutnya menjadi berbentuk seperti berus.

Malah selepas melihat gaya rambutnya, ada orang yang melihatnya seperti berus solek atau berus cat. Tetapi yang tambah menarik perhatian apabila anak perempuannya, Jaxyn, sebenarnya mempunyai rambut yang sama dengannya.

Dia sangat rapat dengan anak perempuannya dan sering memuat gambar dirinya dan anak perempuannya ke IGnya. Sudah tentu, gambar yang menarik ini menarik perhatian netizen. Lagipun, melihat kedua-dua orang yang berambut unik ini dalam bingkai yang sama pada satu masa, boleh dikatakan bahawa ia sangat jarang berlaku.

Harlem berbangga dengan identiti beliau. Beliau berkata sejak menjadi ayah, rasa tanggungjawab dan penghormatan yang diterimanya meningkat banyak “Menjadi bapa tidak hanya keajaiban, tetapi juga penghormatan.” Dia lebih agresif dan berkata:

“Saya penjaga anak perempuan saya.” Dari kata-kata beliau, dapat diketahui betapa dia begitu rapat dengan anak perempuannya. “Saya akan sentiasa menerhatikan dan menyayangi anak perempuan saya. Jika kita rapat bersama mereka, bakat yang kita ada akan sentiasa berkembang.

Saya sangat prihatin terhadap anak perempuan saya, mengajarnya dengan cara baik, saya mengajarnya untuk menghormati orang.” Harlem berharap melalui gambar-gambar mereka, semua orang dapat melihat cintanya kepada anak-anak perempuan mereka, dan memahami betapa ibu bapa mereka begitu menyayangi anak mereka .

Rambut Lelaki Ini Telah Menarik Perhatian Ramai Netizen. Tetapi Apabila Melihat Anaknya Mereka Tambah Terkejut

Dari foto, anda boleh mengetahui betapa rapatnya hubungan antara bapa dan anak perempuan itu! Bagaimana pula dengan si isteri dan ibu kepada kanak-kanak yang comel itu?. Wanita itu juga merupakan insan yang cantik! Keluarga yang benar-benar bahagia dan unik!

Sumber : Benny Harlem Instagram Via Empire Media

 
Post a Comment

0 Comments