“Love Tak Pernah Padam Malah Lately I Terlebih” Antara Ucapan Que Haidar Buat Linda Jasmine

Kapsyen Que Haider buat Isteri Tercinta

Happy 10 Years Anniversary Yayang.. congratulations to u and me 😆 Insyaallah till jannah.. if we keep saling melengkapi apa2 yg lebih dan kurang.. I tahu banyak yg I kurang but everyday I try to be the best for you and anak2.. love tak pernah padam malah berlebih2 Sbb tu lately i terlebih cemburu (kadang2🤪) I wish I could turn back the clock, I’d find u sooner and love you longer.. ♥

Esok jangan lupa date kita 🥰

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tahniah buat Que Haidar atau nama sebenarnya Tengku Iskhan Shah bin Tengku Haidar, dan Linda Jasmine sempena ulang tahun perkahwinan yang ke-10 hari ini!

“Happy 10 Years Anniversary Yayang. Congratulations to you and me. Insya-Allah till Jannah, jika kita saling melengkapi apa yang lebih dan kurang,” tulis Que di Instagramnya.

Kata Que, walaupun dia tahu ada banyak kekurangan pada dirinya, dia tetap memberi yang terbaik untuk Linda dan anak-anak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Love tak pernah padam malah berlebih-lebih sebab tu lately I terlebih cemburu (kadang-kadang).

“I wish I could turn back the clock, I’d find you sooner and love you longer,” tulis Que lagi.

Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 10 buah Que dan Linda!

Setelah mendirikan rumah tangga dengan Linda Jasmine, kemunculan Que Haidar jarang sekali dilihat di kaca televisyen. Mungkin lebih selesa dan bahagia dengan kehidupan kini setelah berkeluarga.Pasangan ini dikurniakan dua anak perempuan iaitu Tengku Ratu Haidar, 6 dan Tengku Cleopatra Haida, 4. Untuk rekod,  Que Haidar dan Linda Jasmine berkahwin pada 14 Februari 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begitulah Que Haidar menjaga hati isterinya Linda Jasmine dan bagi para para suami diluar hendaklah tahu cara cara membaikpulih hubungan suami isteri dan boleh tiru macam Que Haidar lagipun apabila masa perkahwinan yang sudah lama tentulah banyak dugaan dan rintangan dalam alam rumahtangga.Jadi buatlah sesuatu yang indah seperti meraikan sesuatu atau melancong dan apa apapun janji menjaga hati isteri dan seluruh keluarga agar berjaya dunia dan akhirat.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Newsviral

Sumber: Gempak.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Post a Comment

0 Comments