Adegan Usik Mengusik Sheeda Dangdut ‘pegang’ Datuk Jamal Abdillah buat Netizen terkejut

“Perlu Eh Pegang-Pegang…”- Komen Netizen Adegan Usik Mengusik Sheeda Dangdut Bersama Datuk Jamal Abdillah

Terbaru penyanyi dangdut Sheeda telah memuat satu video ketika dia mengusik Datuk Jamal Abdillah di akaun Instagram miliknya.

“Sukanya k.sheeda dapat mengusik #Dato’JamalAbdillah sebab dia seorang pemalu..sgt2.Bukan senang nak tengok beliau senyum..amboiiiii manisnya..madu.”

“Tapi apa yg akk kagumi beliau,bersuara gemersik dan tidak ada tolok bandingnya

Disebalik tabir sebelum show malam tadi.” tulisnya.

Apa Kata Netizen

“Datuk segan tu Akak Pegang dia”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lantas kelihatan netizen kurang gemar apabila melihat gelagat usik mengusik Sheeda dan Dato’ Jamal Abdillah. Lalu ada juga sesetengah netizen bersetuju dengan kapsyen yang ditulis oleh Sheeda kerana Dato’ Jamal Abdillah memang seorang yang pemalu.

Namun dengan usikan Sheeda kepada Dato’ Jamal Abdillah itu telah mengukir senyuman Dato’ Jamal Abdillah. Bukan main manis lagi senyuman Dato’ Jamal Abdillah.Untuk rekod, Sheeda pernah menyertai pertandingan Gegar Vaganza musim ke 2 pada tahun 2015.

Serba sedikit tentang legenda Raja Pop kita Datuk Jamal Abdillah..

Raja Pop Malaysia, Datuk Jamal Abdillah atau nama sebenarnya Jamal Ubaidillah Ali, 57, telah berkahwin  dengan Zai Izzati Khiruddin, 24 dan sekarang kehidupan Datuk Jamal bahagia dan teratur.Menurut Jamal, antara faktor beliau tertarik pada Zai adalah kerana perwatakannya yang lemah lembut malah anak -anaknya juga turut menyenangi kehadiran ‘ibu baru’ mereka itu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itulah resam kehidupan setiap dugaan hendaklah menempuh dengan sabar walaupun satu ketika Datuk Jamal terpalit dengan isu penyalahgunaan dadah namun Datuk Jamal bangkit dan berjaya ke mercu kejayaan.

Perkahwinan Jamal kali ini merupakan perkahwinan keempat. Sebelum ini, Jamal berkahwin dengan Basariah Abdul Latiff, Noraina Mohd Yusof dan Fatimatuzahrah Samad. Jamal mempunyai dua anak lelaki iaitu Osama Yamani, 17, hasil perkahwinannya dengan Noraina dan Ahmad Zaki Yamani, 11, daripada isteri ketiganya, Fatimatuzahrah.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Newsviral

sumber : Instagram Sheeda Dangdut via mediahiburan
Post a Comment

0 Comments