Berejam Keluarkan Bracess Dari Baju Pengantin Moment Epik Ini Paling Lucu.

Pernah tak anda terjumpa satu situasi lucu yang terjadi semasa majlis perkahwinan sahabat atau sedara-mara anda? Kadangkala, ia boleh menjadi satu moment yang memaluk4n, tetapi akan diingati sebagai kenangan manis sampai bila-bila. Sebuah video yang tular di Twitter baru-baru ini telah memperlihatkan satu adegan lucu sekumpulan kawan lelaki apabila braces yang dipakai salah seorang mereka tersangkut pada baju pengantin.

Kejadian itu berpunca setelah kedua-dua sahabat ini bersalaman dan berpeIukan bagi menzahirkan rasa gembira dan tahniah kepada rakannya yang telah berkahwin. Namun, tanpa diduga pendakap giginya telah tersangkut pada jahitan benang baju songket pengantin tersebut.

Berejam Keluarkan Bracess Dari Baju Pengantin Moment Epik Ini Paling Lucu.

Situasi itu membuatkan suasana menjadi gamat apabila masing-masing mencuba untuk membantu kedua-dua kawan ini mengeluarkan braces yang tersangkut walaupun mereka sendiri tidak mampu menahan ketawa kerana terhibur. Berapa lama tak jumpa ni. Hahaha kau tunduk sikit

Berejam Keluarkan Bracess Dari Baju Pengantin Moment Epik Ini Paling Lucu.

Video

Video yang dikongsikan sejak semalam itu telah meraih banyak perhatian pengguna Twitter yang rata-ratanya terhibur melihat situasi ‘mencemaskan’ itu. Lawak.. dah ramai sangat terhibur Baiknya member dia tenang je huhu Dalam pada itu, ramai juga yang pelik dan tertanya-tanya bagaimanakah insiden itu boleh berlaku.

Hakikatnya, ramai yang memakai braces sebenarnya pernah menghadapi situsi seperti ini di mana braces mereka sering tersangkut pada sesuatu. Komen. Betul guys … Sis bolehkan tudung sis tersngkut kt gigi braces sis aduuuuiii time keeje lak tu…pstu customer dah gelabahh tkor gigi trcbut..siaap nk bawa gi klinik gigi😂😂😂😂😂😂😂😂mmg perit org guna braces tau Nasib baik lelaki dengan lelaki.

Kalau pengantin perempuan yang jadi mangsa? TAK KE BENGANG MELEKAT MACAM TU RAPAT 😂 Aku syak lelaki ni salam cium bahu 😂 Dua2 risau.. yg pengantin tkt rosak baju nk ganti,, member tu fikir nk repair balik bracess.. 😄 Hahaha cian nya Xmasal… Besi gigi mnakok kat bju pgantin..😂😂 Salam peluk je mcm biase bang , yg kau nak kokak pnganti tuu dah kenapa bang ðŸĪĢ sian pngantin, lepas kjadian ni mesti dah xde org nak pelok dah, sbb bahu penganti dah bau gigi ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Itu belum rase sudu tersangkut lagi.. tercabut otak mikir mcm mne nk keluarkan sudu tersangkut dekat braces… Msti xleh bayangkan…tpi tuh la yg pernah terjadi kat diri ini.. 😂😂 bayangkan lah sudu, duk dlm mulut terjulur keluar gtu… 😂😂😂😂 nnt dah ada ank.. ank dah besar boleh laa cita… abah = ‘time abah sanding dgn ibu dedulu pakcik ni laa gigi dia sangkut kat baju sanding abah… time tu viral kejap abah.. pastu abah masuk motif sosial… femes abah dgn ibu kejap time tu… ank = jadi? ðŸĪŠðŸĪŠðŸĪ­ðŸĪ­

Epic.. aku baca pun dh boleh terbayang mcm mna.. gemuruh riuh.. gelak tawa cuak.. yg cuak sure pengantin takut songket koyak.. gemuruh tu sure empunya braces tu sebb dia majlis kawin kawan dia jd gamat. Sesi fotoshoot kelaut..dia je berkepit ngan pengantin.. gelak tawa org yg menyaksikan diaorg sure pecah perut.

Sumber: Twitter wanienawie & IG aimanazizii via CoretanMedia

Jika anda suka dengan kisah ini sila share pada kawan yang lain. Jangan lupa LIKE Facebook kami News Today untuk kisah2 yang lebih menarik lagi.




Lagi Menarik Di ViralSini :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top